Home Vergelijk Bestellen Uniek concept Tips Blog Zakelijk

Waar kan ik de goedkoopste antivirus software kopen?

18-02-2015

Waar kan ik de goedkoopste antivirus software kopen?

 

Waar kan ik de goedkoopste antivirus software kopen?

Er zijn tientallen internet bedrijven en computerzaken die antivirus producten verkopen. De prijzen van antivirus producten zijn erg verschillend, zo kunt u tot 60% besparen op het aankoop bedrag. Voor antivirus producten is er geen standaard verkoop prijs vastgesteld. Er wordt wel gewerkt met advies prijzen, maar op het internet kunt u antivirus software veel goedkoper aanschaffen.

Daarnaast zijn antivirus producten gebaseerd op software en zijn er weinig tot geen productiekosten per product. Webwinkels profiteren hiervan en kunnen speciale prijsafspraken met de leveranciers maken waardoor zij de goedkoopste antivirus software kunnen bieden.

Rekensom

Als voorbeeld twee kleine rekensommen; Op de website van McAfee betaald u voor een Internet Security pakket 3 Pc’s €94,95, terwijl u via Licentie2GO slechts €39,95 betaald. Het populairste antivirus pakket in Nederland is Norton Antivirus voor 1 Pc. Deze licentie kunt u voor €43,95 op de Norton (Symantec) website kopen, maar ook via Licentie2GO voor €19,95. In deze twee voorbeelden kunt u dus 57% en 55% besparen op uw aankoop als u via Licentie2GO besteld.

Licentie2GO wilt niet alleen de goedkoopste antivirus producten aanbieden, maar ook een uitstekende service. Licentie2GO heeft daarom een Nederlandse talige helpdesk die zowel via e-mail als per telefoon bereikbaar is. Licentie2GO heeft dus meer te bieden dan enkel de goedkoopste antivirus software.

Prijsvergelijk

Antivirus.nl heeft een vergelijking gemaakt tussen de prijzen op de websites van antivirus bedrijven en Licentie2GO. Uit dit onderzoek blijkt dat de prijzen bij Licentie2GO gemiddeld 23% lager liggen dan wanneer u de software direct bij de leverancier besteld. In onderstaand overzicht ziet u waar u de goedkoopste antivirus producten kunt vinden. 

               Tabel 1: Gemiddelde korting per bedrijf                     

Kortingsoverzicht antivirus bedrijven       

Wanneer u Norton antivirus producten koopt, kunt u procentueel gezien het meeste besparen. Deze gemiddelde besparing op een product is €24,00. Bij McAfee kunt u absoluut gezien het meeste besparen. Via Licentie2GO kunt u het goedkoopste McAfee antivirus producten kopen kunt u zelf tot €55,00 besparen. 

Tabel 1: Goedkoopste antivirus producten

Kortingsoverzicht antivirus bedrijven

 

Overzicht betaalde virusscanners

Vergelijk virusscannersDeel dit artikel: