Home Vergelijk Bestellen Uniek concept Tips Blog Zakelijk

Compumatica genomineerd voor securityleverancier van het jaar

13-07-2017

Compumatica genomineerd voor securityleverancier van het jaar

Compumatica is een van de tien genomineerden voor de Computable awards in de categorie ‘beste securityleverancier van het jaar’. Het ict-vakblad, Computable, heeft uit 39 inzendingen deze tien bedrijven gekozen. Ad Koolen, Government Crypto Specialist, is verheugd dat de kernwaarden en kwaliteiten van Compumatica, als dé Nederlandse crypto expert, door Computable op waarde zijn gejureerd.

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op 31 oktober wordt de definitieve winnaar bekend gemaakt.

Stemmen kan via deze link: http://www.computableawards.nl/stem/?utm_source=Compumatica_Secure_Networks&utm_medium=referral&utm_campaign=CAW17_nominatie_stemlink

Argumentatie

“Compumatica is de enige Nederlandse cryptofabrikant met vestigingen in Uden (hoofdkantoor), Den Haag en Duitsland (Aachen). Compumatica produceert producten die goedgekeurd worden voor gebruik door Nederlandse overheid alsook Europese Unie en NATO.’’ Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Compumatica secure networks als Securityleverancier van het jaar te nomineren.Deel dit artikel: