Home Vergelijk Bestellen Uniek concept Tips Blog Zakelijk

Met de vergelijker van antivirus.nl kunt u heel eenvoudig de beste antivirus software vergelijken en bestellen. De vergelijker kan ingevuld worden door iedereen, zelfs door mensen die weinig of helemaal geen affiniteit met (computer) beveiliging hebben. In slechts drie stappen worden tien bedrijven vergeleken en wordt er advies gegeven welke programma het meest geschikt voor u is.

In tegenstelling tot andere vergelijking sites of antivirus bedrijven, geeft antivirus.nl onafhankelijk advies over het beste antivirus software.

Het advies wordt aan de hand van de volgende drie stappen bepaald:

1. Algemene gegevens: Over welk besturingssysteem u beschikt, voor welke periode u op zoek bent naar een beveiligings programma en hoeveel computers wilt u beveiligen

2. Functionaliteiten: Welke functionaliteiten wilt u minimaal in uw software hebben?

3. Kwaliteit/prijs: Wilt u het goedkoopste antivirus software, kiest u voor de beste kwaliteit of wilt u een goede mix van beide?

Vergelijk nu

Antivirus bedrijven

In de anti virus vergelijker tool worden 10 security bedrijven met elkaar vergeleken. Dit zijn de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van online security en beveiligings producten. De bedrijven die met elkaar vergeleken worden zijn: BitDefender, Kaspersky, Norton (Symantec), ESET, e-scan, GDATA, Panda, Avast, Trend Micro en F-Secure.

Antivirus bedrijven                                             

Anti virus functionaliteiten                                                                                              

De tool, vergelijkt de software op de aanwezigheid van twaalf verschillende functionaliteiten of eigenschappen zoals: Firewall, Spamfilter, Anti-Phishing, Parental control, Identity Protection, Back-up, Beveiligd internet bankieren, Anti-diefstal, Technische support, Secure delete, USB bescherming en bestand encryptie.

Security bedrijven bieden verschillende software aan waarbij elke software verschillende functionaliteiten bevat. Hierbij bevat het goedkoopste antivirus programma het minst aantal functionaliteiten en beschikt de duurste versie over de meeste functionaliteiten.

 

Prijs/ kwaliteit vergelijk

In de antivirus software vergelijking tool is er tevens de mogelijkheid om een voorkeur te geven aan het goedkoopste antivirus software of te kiezen voor het beste antivirus software.

 

Waarom antivirus.nl

In tegenstelling tot andere vergelijking sites of antivirus bedrijven, geven wij onafhankelijk advies, omdat wij geen tegenstrijdige belangen hebben. Daarom is het niet mogelijk om direct programma’s op de website te kopen, maar worden de bezoekers doorgeleid naar de eigen website van de producent.

Op de website vindt u niet alleen een anti virus software vergelijker tool, maar ook uitgebreide informatie over functionaliteiten. Bovendien staan er meer dan veertig tips die de bezoekers kunnen helpen om de kans dat zij zelf slachtoffer worden van cybercrime te verminderen.

Vergelijk nu